Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Berg och Meltzer dök upp på systrarnas studentfest

Systrarna Madelen och Sanna Johansson fick en rejäl överraskning på sin studentfest. Ur ett stort paket hoppade Carina Berg och Christine Meltzer fram.

När Madelen och Sanna Johansson satt och skrev inbjudningarna till sin studentfest för några månader sedan fick de en idé.

– Vi pratade om att det hade varit kul att bjuda någon kändis och så hade vi sett Carina Berg och Christine Meltzer i deras reseprogram som vi tyckte var väldigt bra. Så vi skrev en inbjudan till dem och skickade iväg den lite på skoj, vi trodde ju inte att de skulle läsa den, berättar Madelen Johansson.

De hörde ingenting från tv-duon och det hela glömdes bort.

I fredags tog systrarna studenten. Efter utspringet och efter att ha åkt runt på flaken blev de hämtade av sin pappa och körda hem till studentfirandet.

– Vi blev lite förvånade över att pappa parkerade på baksidan vilket han aldrig gör. Och så sa han att det skulle komma en liten överraskning men att vi inte skulle förvänta oss för mycket, säger Madelen Johansson.

På uppfarten till huset stod alla gäster uppradade och framför dem stod ett stort grönt paket.

Systrarna blev nyfikna och började slita upp paketet - som började röra sig.

– Plötsligt hoppar Carina Berg och Christine Meltzer fram! De säger grattis och kramar oss. Jag börjar hoppa och skrika och min syster börjar gråta och vi kramas och är helt chockade. Det var helt sjukt, säger Madelen Johansson.

Samtidigt dyker ett helt tv-team upp och filmar alltihop. Madelen Johansson berättar att ingen av gästerna kände till överraskningen, och att alla blev väldigt förvånade.

Berg och Meltzer stannade kvar större delen av kvällen. De pratade, minglade och tog kort med gästerna, och höll tal åt systrarna. Dessutom hade de med sig en piñata full med smink.

– De var verkligen jättesociala och roliga, precis som på tv, säger Madelen Johansson.

I höst kommer Carina Berg och Christine Meltzer att sätta upp scenshowen ”Berg & Meltzer på Oscars” på Oscarsteatern i Stockholm. Showen sänds även i Kanal 5 i höst.