Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Mimmie Björnsdotter Grönkvist: Samförstånd betyder inte att S ska få som de vill

Ledare Mest anmärkningsvärt i riksdagens utrikespolitiska debatt var Ann Lindes svar om regeringens säkerhetspolitiska linje som saknar stöd i riksdagen. Trots att en majoritet är för en svensk Nato-option, håller regeringen krampaktigt fast vid den överspelade alliansfriheten.
Krönikor
2021-01-27

Mimmie Björnsdotter Grönkvist: Inkomstskillnaderna ett sorgebarn

Krönikan Delbetänkandet från kommissionen för jämställda livsinkomster som nu lämnats över berör myndigheter, och hur offentliga stöd fördelas mellan kvinnor och män. En del skillnader verkar delvis bero på en tendens hos myndigheter att stärka vissa könsskillnader.
Krönikor
2020-11-25

Mimmie Björnsdotter Grönkvist: Även skeptiker lär låta vaccinera sig

Krönikan Testerna hittills visar på vaccin som både är säkra och effektiva. Testerna är rigorösa och kom igång redan i våras. Man får inte heller glömma att viruset i sig utgör just också en risk – för de flesta troligen en betydligt större risk än vaccinet.
Krönikor
2020-11-18

Mimmie Björnsdotter Grönkvist: Inga skäl att tveka om gårdsförsäljning av alkohol

Krönikan Som en del av januari-avtalet har regeringen nu beslutat att gårdsförsäljning av alkohol ska utredas ännu en gång. Utifrån EU-rätt ska utredaren avgöra om det går att öppna upp för gårdsförsäljning utan att hota Systembolagets monopolställning.