Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Gästkrönikor
2021-04-22

Jörgen Warborn, Europaparlamentariker (M): Stefan Löfvens jobbmisslyckande är totalt

Gästkrönikan Aldrig förr har så många svenskar varit långtidsarbetslösa och vi kämpar nu i EU:s absoluta botten, i det osmickrande sällskapet av krisländer som Spanien, Grekland och Italien. Ingen kan med trovärdighet säga något annat än att jobbmisslyckandet är totalt.
Gästkrönikor
2021-02-18

Jörgen Warborn, Europaparlamentariker (M): Stora möjligheter för Sverige i klimatomställningen

Gästkrönikan Sveriges roll i klimatkampen ska vara att skapa de bästa möjligheterna för uppfinningsrika och framåtsyftande företag att utveckla samtidens och framtidens gröna teknik. Det är med mer forskning, bättre innovationsklimat och starkare tillväxt som vi kan bli förebilden som andra länder vill följa efter.
Gästkrönikor
2020-10-22

Jörgen Warborn, Europaparlamentariker (M): Första stegen mot minskad EU-byråkrati

Gästkrönikan Efter åratal av ökande regelbörda är detta det förmodligen mest ambitiösa regelförenklingsmålet som ett av EU-parlamentets utskott har ställt sig bakom. Äntligen börjar vinden vända i EU-politiken och fler sluter upp i kampen mot den onödiga byråkratin.
Gästkrönikor
2020-09-24

Jörgen Warborn, Europaparlamentariker (M): EU:s kärnvärden är viktiga att värna

Gästkrönikan Jobben, jobben och jobben borde vara prioriteringen framåt. Varenda nytt lagförslag måste granskas utifrån om det underlättar jobbskapande eller inte. Den övergripande regelbördan för småföretag måste ned med minst 30 procent. Våra handelsrelationer med omvärlden måste fördjupas.