Många vill säkert åka buss vid Varberg Nord, tror insändarskribenten och skriver ”Alla som jobbar där, andra som jag som lämnar bilen på service och dessutom så stannar typ Rolfs buss vid Mcdonalds när en ska på resa.”
Många vill säkert åka buss vid Varberg Nord, tror insändarskribenten och skriver ”Alla som jobbar där, andra som jag som lämnar bilen på service och dessutom så stannar typ Rolfs buss vid Mcdonalds när en ska på resa.” Bild: Annika Karlbom

Varför inga bussar i industriområdet?

Måste vara många som vill åka buss och slippa bilen?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg||

Jag är relativt nyinflyttad I Varberg från Göteborg och har i alla år klarat av att resa med Västtrafik och på senare tid hantera appen ToGo. Men när jag försökte med Hallandstrafiken app blev det stopp. Jag vill ta mig in till stan igen efter att lämna bilen hos Toveks vid norra infarten. Så jag ringde till resecentrum i Varberg men damen i luren visste inte heller. Hon tyckte jag skulle gå till Lassabacka och ta bussen där men jag sa att då kan jag likaväl gå ända hem.

Det går tydligen inte att ta sig kollektivt från det industriområdet. Hur tänker ni där? Måste vara många som vill åka buss och slippa bilen?

ANNONS

Alla som jobbar där, andra som jag som lämnar bilen på service och dessutom så stannar typ Rolfs buss vid Mcdonalds när en ska på resa.

Nu får Hallandstrafiken börja leva upp till bevis. Sätt in buss där det behövs för att minska klimatpåverkan. Och ta hjälp av Västtrafik för att få en begriplig reseplanerare.

Maggan

ANNONS