Jag har som aktiv medborgare tidigare i åtta kommuner aldrig upplevt sådan nonchalans från kommunala makthavare som nu här i Varberg, skriver insändarskribenten.
Jag har som aktiv medborgare tidigare i åtta kommuner aldrig upplevt sådan nonchalans från kommunala makthavare som nu här i Varberg, skriver insändarskribenten. Bild: Hillevi Olsson

Sen inbjudan om möte om busslinje 1

Jag blev överraskad.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationTräslövsläge|

För någon dag sedan fick jag i brevlådan en inbjudan till öppet möte om busslinje 1 från ett oppositionsparti. Jag blev överraskad, förvånad över att det kommer något sådant – så sent!

Det har hittills verkat självklart, att samtliga partier i kommunen är helt ointresserade av hur en stor del valboskap, företrädesvis pensionärer och äldre, upplever sin försämrade livssituation.

De makthavande har till slut, förmodligen av nåder, tagit emot någon form av protestskrivelse och framträtt på bild i lokalmedia. De synes där möta de uppvaktande med leenden, som kan ge många tolkningar.

Min tolkning vill jag inte formulera i media. Däremot har ingen bevärdigat de som känner sig orättfärdigt och odemokratiskt behandlade med vare sej någon form av dialog före eller efter linjeändringen eller svar på alla de frågor och invändningar som framförts i media.

ANNONS

Jag har som aktiv medborgare tidigare i åtta kommuner aldrig upplevt sådan nonchalans från kommunala makthavare som nu här i Varberg. Jag har tidigare sett Varberg som en ort för framtiden.

Då behövs sannerligen en annan ledning, som har en attityd och förhållningssätt som inkluderar hela befolkningen.

Alf Hjertström

ANNONS