250 kronor för en sittplatsbiljett är ett överpris för en match i Superettan, tycker skribenten.
250 kronor för en sittplatsbiljett är ett överpris för en match i Superettan, tycker skribenten. Bild: Krister Andersson

Sänk biljettpriserna till Varbergs Bois matcher!

Jag kommer istället lägga mina biljettpengar på att se allsvensk fotboll i Göteborg.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|

När jag skulle boka biljetter till premiärmatchen härom veckan fick jag lite av en chock, 250 kronor för en sittplatsbiljett. Eftersom det handlade om en premiärmatch valde jag att acceptera och betala detta överpris.

Känslan är att man inte sett över prissättningen inför nedgraderingen till Superettan, det pris man begär är mer än vad de flesta allsvenska klubbar tar betalt för att se Allsvensk fotboll.

För mig som saknar hjärta för Varberg Bois kommer detta innebära att jag istället kommer lägga mina biljettpengar på att se allsvensk fotboll i Göteborg och då för en lägre peng.

Mitt förslag är att sänka biljettpriserna rejält, maximalt 150 kronor kan jag tänka att betala för att se dessa lag spela fotboll, det som hade varit mest passande tycker jag skulle vara 100 kronor.

ANNONS

Genom att sänka priserna kommer man garanterat att få en betydligt större publiktillströmning, eller som någon sa: "Publiken är halva laget"

Fotbollssupporter

ANNONS