Alla människoliv  är ju lika mycket värda och SD föreslog just hjälp i närområdet, skriver insändarskribenten.
Alla människoliv är ju lika mycket värda och SD föreslog just hjälp i närområdet, skriver insändarskribenten. Bild: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Problemet i dag är att vi har för många bidragstagare

Tyvärr, tyvärr förutsade SD detta och har numera fått rätt!

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationHalland|

Svar

på "Sluta utvisa skattebetalare".

Självklart ska vi inte utvisa skattebetalare. Tvärtom. Problemet i dag är väl att vi har för många bidragstagare och för få skattebetalare.

Däremot skulle vi haft en effektiv invandringspolitik. Inte den som Fredrik Reinfeldt och sedan Stefan Löfven bedrev. Först och främst skulle vi lyssnat på professor Rosling som i programmet ”Hela Sverige Skramlar” från 2015 sa att hjälp i närområdet ger fler överlevande. Vilket är mest humant? Alla människoliv är ju lika mycket värda och SD föreslog just det! Dessutom har den tidigare ansvarslösa invandringspolitiken givit dagens problem med skottlossningar o.s.v.

ANNONS

Vårt samhälle är ju idag tekniskt avancerat och då är det inte lätt att, som en arbetsförmedlare i Filipstad sa i SVT:s Uppdrag granskning, "ordna jobb till arbetslösa analfabeter".

Tyvärr blir det enklaste sättet att tjäna pengar att deltaga i knarkhanteringen. Inga krav på utbildning o.s.v. Inom knarkverksamheten föds gäng och därav gängkrig och skjutningar.

Tyvärr, tyvärr förutsade SD detta och har numera fått rätt! Tragiskt för våra barn och barnbarn.

Bertil Jagebro

ANNONS