Vi lämnade in en motion till kommunfullmäktige förra året då vi yrkade på frysta hyror för 2023. Tyvärr blev vi nedröstade, skriver insändarskribenterna.
Vi lämnade in en motion till kommunfullmäktige förra året då vi yrkade på frysta hyror för 2023. Tyvärr blev vi nedröstade, skriver insändarskribenterna. Bild: Janerik Henriksson/TT

Nej till hyreshöjningar!

Nu får det vara nog med pålagor på vanligt folks villkor.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|

Inte nog med att Varbergs Bostads AB fick igenom kraftiga hyreshöjningar på 4,2 procent förra året; nu har de fräckheten att kräva hela 9,5 procents hyreshöjning för i år!

Nu får det vara nog med pålagor på vanligt folks villkor: Pensionerna är urusla, mat- och elpriser allt för höga. Vi säger stopp nu! Vi lämnade in en motion till kommunfullmäktige förra året då vi yrkade på frysta hyror för 2023. Tyvärr blev vi nedröstade med 2-59. Alla de andra partierna, från SD till V vill alltså höja hyrorna.

Men vi kommer att återkomma med ny motion i år. Gränsen är nådd. För länge sedan. Men framförallt är det dags för ett hyresgästuppror som sätter stopp för hyreshöjningarna.

ANNONS

Ingemar Ericsson (24:7)

Bengt Johansson (24:7)

ANNONS