Jag skulle aldrig bry mig om att kolla vilken affär som är kollektivansluten, jag shoppar där jag känner för det, skriver insändarskribenten.
Jag skulle aldrig bry mig om att kolla vilken affär som är kollektivansluten, jag shoppar där jag känner för det, skriver insändarskribenten. Bild: Nesvold

Kollektivavtal eller ej spelar ingen roll för min shopping

Det finns de som har det bättre utan.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationHalland||

Svar

på ”Handla där det finns kollektivavtal”

Förstod att det va facket som skrev att vi ska handla där det finns kollektivavtal för att värna de som jobbar där. Du förutsätter att alla som har kollektivavtal har bättre löner och försäkringar än icke anslutna. Men så behöver det inte vara, har utan det finns de som har det bättre utan det avtalet för att arbetsgivaren har bra avtal utan facket som lägger sig i allt.

Jag var fackansluten när jag jobbade och det va ju inte gratis för en lågavlönad, och sen blev vi ju tvångsanslutna till Folksam och jag hade redan en mycket bättre försäkring så i stället för att betala till ett försäkringsbolag så hade jag två. Jag sa ju absolut inte upp min privata som gav mer om det hände något. Jag skulle aldrig bry mig om att kolla vilken affär som är kollektivansluten, jag shoppar där jag känner för det.

ANNONS

AMC

LÄS MER:Handla där det finns kollektivavtal

ANNONS