Kan man inte få en taxi i Varberg utan att ha förbokat?

Fullbokat på båda taxibolagen en torsdagskväll vid 23.00.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|

Hej! Har en fråga till Varbergs Taxi och Taxiraketen. Var ett sällskap som skulle åka till Lindberg en torsdagskväll 14/3 kl 23:00 . Ringde först Varbergs taxi fick svar vi är fullbokade sedan ringde vi Taxiraketen deras svar är vi har stäng tar bara förbokade körningar. Frågan är det så att man inte kan få en taxi på en vardagskväll mitt i veckan utan att behöva förbokad? I så verkar det inte klokt.

Håkan

Svar

från Varbergs Taxi:

Hej Håkan! Tråkigt att det har blivit såhär för ert sällskap, vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan med ett antal bilar som finns tillgängliga. Tyvärr blev vi fullbokade mellan 22:45 och 23:45 den här kvällen då flera fordon var iväg på längre turer. Vi har inte oändligt med fordon utan tvingas ha längre väntetider under vissa perioder på dygnet då våran trafik vanligtvis inte är så hög.

ANNONS

Jag kan inte säga exakt vad som skett mellan dig och våran telefonist men vad jag kan se i våra system hade vi inga bilar ledig på ungefär en timme. Detta kanske inte framkom under ert samtal. Vi hoppas att nästa gång kunna hjälpa er bättre och att ni får en trevlig resa!

Med vänlig hälsning

Ellinor Ohlsson

miljösamordnare, Varbergs Taxi

ANNONS