Kallt på Klitterbadet

Nu måste något hända.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationFalkenberg|
|

Vi fryser på klitterbadet. Det är kallt i duscharna samt i varmvattenbassängen. Iskallt vatten i duscharna växlas med varmvatten ibland om man har tur. Kalla golv i dusch och omklädningsrum.

Man betalar för att få gå till sin varmvattengympa ,men får gå därifrån nerkyld och kall. Detta resulterar även i att en del skippar att duscha innan bad, eller att man ej kan fortsätta träna. Allt är anmält sedan länge men ingen förbättring sker! Mycket annat har även krånglat, golvet i bassängen tex.

Dåligt skött Klitterbadet. Nu får något hända!

Missnöjd badgäst

Svar

från Klitterbadet

Vi har tyvärr problem med värmen just nu och har haft det under en period, vi vet om det och vi jobbar på det tillsammans med leverantör och driftpersonal. Vi har beställt olika jobb för att det ska ordnas, både angående vattentemperaturer och golvet i bassängen, men tyvärr har det ej kunnat åtgärdas ännu, men det är på gång. Klitterbadet har ju nu ganska många år på nacken och allt är inte så lätt att laga i och med att det kräver en hel del för att det ska bli rätt och fungera med allt annat som finns i anläggningen.

ANNONS

Med vänlig hälsning

Veronika Wintvik

Badchef /Klitterbadet

Kultur,- fritids och teknikförvaltningen

ANNONS