Hur skall man motivera kommunens invånare att använda kollektivtrafiken om det ser ut som det gör i dag? undrar skribenten.
Hur skall man motivera kommunens invånare att använda kollektivtrafiken om det ser ut som det gör i dag? undrar skribenten.

Irriterande när bussarna går precis innan tåget kommit fram

Varbergs kommun bör ta ett omtag på hela busstrafiken i hela Varbergs kommun.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|

Svar

på ”Vi vill att omdragning av linje 1 i Träslövsläge görs om”

Jag förstår att invånarna Träsövsläge är irriterade över omdragning av linje 1. Hur irriterade tror ni alla invånare är som bor i orterna runt Varberg när bussarna avgår cirka fem minuter innan ankomst för tågen, söder och norrifrån, på Västkustbanan. Jag har skrivit en insändare tidigare om detta. Jag liknade bussarna avgång från bussterminalen likt hur råttorna lämnar en sjunkande skepp. Region Halland och Varbergs kommun bör ta ett omtag på hela busstrafiken i hela Varbergs kommun.

Hur skall man motivera kommunens invånare att använda kollektivtrafiken om det ser ut som det gör i dag? Jag ser ju varje gång jag får åka och hämta anhöriga vid tåget på grund av att bussen har gått fem minuter innan tågets ankomst. Jag ser att jag inte är ensam att få hämta på alla bilar som cirkulerar i området runt teatern och gamla posten. Gösta Bergenheim, du har en hel del att ta tag i och det är dags att göra rätt för arvodet i regionen. Tag kontakt med kommunen och presentera en lösning för kommunens invånare innan ni sjösätter den så folk som vill använda sig av kollektivtrafiken kan ge en åsikt. Det är våra skattepengar som finansierar regionens kollektivtrafik.

ANNONS

Skattebetalare

ANNONS