Bilen som tydligt står ett par decimeter in i vår ruta, undkommer en kontrollavgift och bilen till vänster som också står på markeringen kommer även den undan, skriver insändarskribenten.
Bilen som tydligt står ett par decimeter in i vår ruta, undkommer en kontrollavgift och bilen till vänster som också står på markeringen kommer även den undan, skriver insändarskribenten. Bild: Kalle Pettersson

Gäller inte reglerna alla på sjukhusets parkering?

Bara min bil som fick kontrollavgift.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|
|

Till parkeringsvakten som lappade vår bil den 25/4 utanför Varbergs sjukhus kl 11:21: Till min förvåning efter vårt besök på ögonmottagningen så ligger en gul lapp och fladdrar i fönstret när vi kommer tillbaka trots att parkeringsskivan är korrekt placerad och ankomsttiden är ställd på 10:30. Enligt Securitas notering på kontrollavgiften så har jag parkerat på ”Förbud att parkera. Område”.

Bilen som tydligt står ett par decimeter in i vår ruta, undkommer en kontrollavgift och bilen till vänster som också står på markeringen kommer även den undan.

Jag uppskattar att Securitas försöker hålla ordning på parkeringen vid Varbergs sjukhus och förhindra att bilister parkerar sina bilar bristfälligt och att regelverket efterlevs. Men det borde det väl gälla alla besökare?

ANNONS

Jag kontrollerade skyltarna och bestred kontrollavgiften utan gehör och har nu gett upp. Så grattis till Securitas/markägaren till 550 kronor som kunde varit det trippla om reglerna gällde alla bilister.

En uppgiven bilförare från norra länsdelen

ANNONS