Nu skall kvaliteten i förskolan ner och kombinerat med Centerns förslag enligt den gemensamma budgeten skall det ske genom att rektorerna får ta ansvar fullt ut för sina egna budgetar, skriver insändarskribenten.
Nu skall kvaliteten i förskolan ner och kombinerat med Centerns förslag enligt den gemensamma budgeten skall det ske genom att rektorerna får ta ansvar fullt ut för sina egna budgetar, skriver insändarskribenten. Bild: Håkan Johansson

Brist på kompetens i politiken är förödande

Falkenbergare bör fundera i samma banor som näringslivet.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg|

Apropå

artikeln ”M och C klarar överskottsmålet i sin skuggbudget för Falkenberg”

Moderaterna påstår att en tredjeplats från toppen är för högt när det gäller förskolan i Falkenberg. Moderaterna innehar tredjeplatsen från toppen när det gäller mandat i riksdagen. Intressant att följa.

Nu skall kvaliteten i förskolan ner och kombinerat med Centerns förslag enligt den gemensamma budgeten skall det ske genom att rektorerna får ta ansvar fullt ut för sina egna budgetar. Det skall skäras ner och rektorerna skall få stå med hundhuvudet.

Oppositionen tvår likt Pontius Pilatus sina händer och överlåter ansvaret för avrättningen på rektor.

Näringslivet pekar ofta på kompetensbrist som ett stort problem inför framtiden. Vi har givetvis olika preferenser i politiken men Falkenbergare bör fundera i samma banor som näringslivet. Brist på kompetens i politiken är förödande och walkover är ofta bättre än självmål.

ANNONS

Jan Berge

LÄS MER:M och C klarar överskottsmålet i sin skuggbudget för Falkenberg

ANNONS