Att locka med kortsiktiga pengar för att ej få semester, jobba mer pass osv löser ju Ingenting, skriver insändarskribenten.
Att locka med kortsiktiga pengar för att ej få semester, jobba mer pass osv löser ju Ingenting, skriver insändarskribenten. Bild: Jessica Gow/TT

Att säga sanningen om vården är inte att gnälla!

Obegripligt att politiker och chefer helt kan förneka verkligheten.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationHalland||

Svar

på ”Sommaren kommer varje år – även inom vården”

Håller helt med fd regionanställd, att sommaren kommer varje år och att beredskapen för den är så otroligt dålig är ett skämt. Att politiker och chefer så helt kan förneka verkligheten varje år är obegripligt, ut från era kontor och jobba i vården en sommar. Att locka med kortsiktiga pengar för att ej få semester, jobba mer pass osv löser ju Ingenting. Horribelt dyra bemanningsföretag löser Ingenting. Ge oss rimlig lön och arbetsförhållande året runt istället för att så uselt hantera Våra pengar. Ni blir väl själv gamla och sjuka eller är det också lika ofattbart som att sommaren kommer varje år!

ANNONS

Att säga sanningen om våra arbetsförhållanden i kommuner och regioner är inte att gnälla, det är vår verklighet. Ni verkar inte heller ha förstått att vi blir äldre och äldre och därmed vården dyrare, lite fattar ni valåren då ni fortfarande inte skäms för att lova att det ska satsas på vård, skola och polis, hur går det tycker ni? Nä ni ljuger så bra allesammans. Jag har en gång varit glad och stolt för att arbeta i vården, nu ser jag med fasa på hur allt blir sämre och sämre, trodde aldrig jag skulle längta så efter min pension.

Inte snart nog fd Regionanställd

LÄS MER:Sommaren kommer varje år – även inom vården

ANNONS