kopplad hund på strand, hundar på badstrand, hundförbud havsstrand
kopplad hund på strand, hundar på badstrand, hundförbud havsstrand

Hundägare som är trött på allt gnäll och klagomål om våra hundar

Vet du hur lite strand vi har att dela på?

ANNONS
LocationFalkenberg|

Svar:

Till Djurvän som är trött på hundägares arrogans

Jag med flera hundägare är så fruktansvärt trötta på er så kallade djurvänner som i princip avskyr hundar och bara letar fel oavsett hur vi gör eller inte gör. Det finns tre hundbad, som du djurvän skriver och tagit reda på fast du troligen ej har hund.. vet du hur liten sträcka vi har att dela på? Ca 200 meter på varje av de tre baden. Vet du hur svårt det är att ens få parkering i anslutning till baden? Vet du att folk utan hund tvunget måste ta dessa p-platser på Skrea och även del av stranden som är anpassade för oss? Vet du hur stressande det är att köra runt med en flåsande hund som lider av värmen i bilen trots kylsystem och så vidare bara för att hitta p-plats nära så jag inte ” stör ” er djurvänner när jag måste gå längst vägen och min hund råkar kissa eller Hujedamig bajsa? Jag plockar alltid upp var jag än är men på stranden är det i folks ögon olagligt om hunden inte är på hundbadet som tyvärr upptas av er utan hund, ni är välkomna självklart, men försök parkera längre bort så vi med hund får stå där vi ”ska” vara och slipper hatiska blickar och kommentarer för vi rastar hunden på fel ställe.

ANNONS

Det är olyckligt när någon blir jagad av en hund, barn som vuxen, men jag lovar dig att ingen hundägare vill vara med om detta, oavsett hundbad eller icke-hundbad. Dessutom är det inte du som ska lägga dig i utan sker en olycka och det blir konsekvenser är det polisen man kontaktar om det blir nödvändigt.

Du djurvän – för att vara helt säker på att slippa se en badande hund, gå till Klitterbadet och simma lugnt och du slipper dessutom all sand!

Trevlig sommar

Hundägare

ANNONS