Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Wheels and wings

Wings and exhaust gas

Nu är det snart dags att sota ner miljön lite extra för att gynna turistnäringen i Falkenbergs kommun.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Nu är det snart dags att sota ner miljön lite extra för att gynna turistnäringen i Falkenbergs kommun. Wings and Wheels är snart här, många har redan börjat köra runt inne i stan för att visa upp sina bilar. Barnen kikar nyfiket fram för att skåda det som de vuxna intresserar sig för men inte har de bett om att få andas in dessa gifter, för att egoistiska vuxna ska ha kul, än sen då, lite avgaser kan väl inte skada tänker de vuxna hjältarna medan de noggrant sorterar sina sopor för att inte inverka skadligt på miljö och hälsa, för att i nästa stund jubla till crusningen eller vara den som släpper ut de skadliga ämnena som de oskyddade barnen andas in för att de vuxna ska bli nöjda.

Det är bra skenheligt synsätt människor har, inte minst de som bär ansvaret och styr i kommunen, är det inte er skyldighet att se till att det är ordning och reda på miljön och hälsa?

Om ni vill gynna turistnäringen, så kan väl dessa bilar visas upp på motorbanan och inte åka runt i tättbebyggt område där barn vistas.

Det är dags att kommunpolitikerna öppnar ögonen och förbjuder att veteranbilarna får köra runt i centrum.

Upprörd förälder