Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
I fokus för festen står Varbergs kommuns vision som handlar just om vårt viktiga, dagliga arbete för att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar, skriver kommunchef Carl Bartler.  Bild: Annika Karlbom
I fokus för festen står Varbergs kommuns vision som handlar just om vårt viktiga, dagliga arbete för att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar, skriver kommunchef Carl Bartler. Bild: Annika Karlbom

Vinterfesten är arbetsgivarens sätt att tacka

Vi hoppas det blir en trevlig kväll.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på "Hellre arbetsro än vinterfest"

Vinterfesten för anställda i Varbergs kommun är arbetsgivarens sätt att önska alla medarbetare en god jul och tacka för fina insatser. Jag tycker att det är tråkigt att du känner att du inte vill och orkar vara med, men självklart har jag respekt och förståelse för det. Jag vet att det är en stor utmaning att svara upp mot de krav och förväntningar som ställs på en kommun och dess anställda, inte minst i verksamheter där vi arbetar nära barn och äldre, och att många jobbar väldigt hårt, varje dag, året runt. Just därför tycker jag att våra medarbetare förtjänar uppskattning.

En god och hållbar arbetsmiljö är en av kommunens viktigaste arbetsgivarfrågor, och ett måste för att vi ska kunna attrahera nya medarbetare. Runt jul brukar de flesta arbetsgivare försöka visa lite extra uppskattning. Det kan ibland ske genom julklappar eller aktiviteter. I år bjuder vi all personal till en gemensam fest för att kunna ha trevligt tillsammans. Förhoppningsvis kan vi också känna lite gemensam stolthet över det viktiga arbete vi gjort tillsammans under året. I fokus för festen står Varbergs kommuns vision som handlar just om vårt viktiga, dagliga arbete för att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Vi kommer också att dela ut priser till några av de medarbetare som särskilt utmärkt sig under året.

Förra gången vi hade fest kom 4 000 medarbetare. Vi hoppas att även årets vinterfest blir en trevlig kväll för dig som dagligen bidrar till att Varbergs kommun är en riktigt bra plats att besöka, bo och arbeta i.

Carl Bartler

kommundirektör

LÄS MER: Stor fest ersätter årets julklappar