Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Wheels & Wings är en stor social tillställning som ser till att det rullar in massvis med pengar till Falkenberg, skriver insändarskribenten. Bild: Daniel Molund
Wheels & Wings är en stor social tillställning som ser till att det rullar in massvis med pengar till Falkenberg, skriver insändarskribenten. Bild: Daniel Molund

Vill ni få bort Wheels & Wings från Falkenberg?

En väl fungerande cruising långt bättre än spontan cruising som täpper till stan.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”Håll cruisingen på motorbanan vid årets Wheels & Wings”

Flytta cruisingen till motorbanan och göra den begränsad? Utan att veta vad detta skulle innebära kommer "Styrelsen Naturskyddsföreningen i Falkenberg" med detta helt urbota förslag.

Om ni hade kollat upp hur det var innan cruisingen styrdes upp med cruisingvärdar och nära samarbete med polisen och övriga berörda myndigheter skulle ni inte ens tänka dessa tankar. En väl fungerande cruising där det bara tillåts "rätt" bilar med cruisingvärdar som aktivt arbetar med att flytta ut de som inte uppför sig mot en fri spontan cruising där ingen håller koll. Hela innerstaden kommer vid en spontan cruising vara full av bilar som står still med motorerna igång. Dessutom utan avspärrningar är det fler bilar som kommer att åka runt och cruisa och helt täppa till innerstaden i Falkenberg.

Wheels & Wings är en stor social tillställning som ser till att det rullar in massvis med pengar till Falkenberg. Alla gynnas av de tillresta människorna som ska ha någonstans att bo, de ska ha mat och de behöver tanka sina bilar. Men det är kanske som vanligt inte fint att gilla cruisingen och nu ska Falkenberg göra samma sak som Varberg gjorde för några år sedan. Detta är bara början i ett drev att försöka få bort Wheels & Wings från Falkenberg, tro mig det har skett innan och nu har miljönissarna sagt sitt i det hela.

Fram för mer cruising gärna med en diesel som spyr ut rök