Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

MP:s politik är synonymt med elkris, oljekraft och utländsk kolkraft och kostsamma ineffektiva åtgärder, skriver Carita Boulwén (SD). Bild: ANDERS ANDERSSON, ANDERS ANDERSSON ANDERS@FOTOGRAFHALMSTAD.SE
MP:s politik är synonymt med elkris, oljekraft och utländsk kolkraft och kostsamma ineffektiva åtgärder, skriver Carita Boulwén (SD). Bild: ANDERS ANDERSSON, ANDERS ANDERSSON [email protected]

Vilka partier kan tänka sig samarbeta med MP?

SD har en betydligt mer förnuftig, hållbar och verklighetsanpassad miljöpolitik.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Miljöpartiet i Region Halland, som hakat fast vid S och V den här mandatperioden, har nu gått ut och flörtat med Alliansen. De säger att de kan tänka sig alla möjliga konstellationer på samarbete, utom med Sverigedemokraterna.

Den stora frågan är, vilka partier kan tänka sig samarbeta med MP?

Trots att frågor rörande miljö och klimat är i ständig fokus, så rasar MP och riskerar att hamna under riksdagsspärren. De lämnade, till glädje för väldigt många, också regeringen efter att SD; s budget ihop med M och KD vann i riksdagen.

SD har för övrigt, inte bara vad det gäller skola, vård och omsorg, migration, lag och ordning, landsbygdspolitik, betydligt mer förnuftig, hållbar och verklighetsanpassad miljöpolitik.

MP:s politik är synonymt med elkris, oljekraft och utländsk kolkraft och kostsamma ineffektiva åtgärder.

MP har trots sina få mandat, men med hjälp av bland annat S och C, lyckats få igenom så mycket direkt skadlig politik för vårat land.

Så vilka partier vill egentligen fortsatt samarbeta med dem, det borde vara en stor fråga inför valet för väldigt många invånarna i Sverige och i Halland..vilka kan ingå ett samarbete med ett så direkt skadligt parti som MP är för våran välfärd och vårat land?

För alla som nu försöker få ihop tillräckligt av sina hårt beskattade pengar för att kunna betala sin el, för alla bönder som riskerar tvingas lägga ned för att de inte har råd att driva sitt jordbruk längre, och för alla som fortsatt vill kunna bo på landsbygden och ha råd och möjlighet att ta sig till arbete och annat kan det nog vara av stort intresse.

Carita Boulwén (SD)

gruppledare

SD Region Halland