Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Cecilia Rönn (L) och Filip Zackrisson (L). Bild: Annika Karlbom
Cecilia Rönn (L) och Filip Zackrisson (L). Bild: Annika Karlbom

Vi håller med om att Veddige simhall är viktig för Veddige

Simhallen, ishallen och andra idrottsmöjligheter i Veddige har betytt mycket för oss.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”Veddige simhall används flitigt

Tack för din insändare Ingegärd Nilsson. Vi håller med dig om att Veddige simhall är ett väldigt viktigt inslag i Veddige. Väldigt tråkigt att du inte har någon tilltro till Liberalerna. Vi är ett parti som självklart ser till hela kommunen och alla dess medborgare.

Vi, Cecilia och Filip är två aktiva Liberaler med förtroendeuppdrag i Varbergs kommun som båda är uppvuxna i Veddige. Vi har tillbringat hela barndomen och hela skolgången i Veddige. Simhallen, ishallen och alla andra idrottsmöjligheter och aktiviteter för barn och ungdomar har betytt otroligt mycket för oss och vi inser ju såklart att detta även gäller alla andra barn i Veddige och dess närhet också.

Att det finns möjligheter för såväl barn, unga som äldre att få en meningsfull och aktiv fritid utan att nödvändigtvis behöva ta sig till Varbergs centrum är en självklarhet för Liberalerna.

Vår utgångspunkt är att det är smartare och billigare att underhålla det man har. Därför är vår utgångspunkt att simhallen ska renoveras och vara kvar. Självklart under rimliga förutsättningar. Det som inte är förhandlingsbart är att Veddiges invånare ska gå miste om en möjlighet till en meningsfull och aktiv fritid, såväl för barn, unga, vuxna och äldre.

Cecilia Rönn (L)

ordförande Liberalerna Varberg

Filip Zackrisson (L)

ordförande Gröna Liberaler Varberg