Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Vi för krig mot allt levande

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Miljö. Vad är motivation? För mig som naturälskare handlar det om att hitta kraft och motivation för att orka fortsätta cykla och gräva grönsaksland för hand trots att människor i dag inte har någon förståelse för en sådan livsstil. Det är lätt att tappa sugen och all energi när man ser hur träden står och lider i våra skogar.

Om vi inte är ute i naturen ser vi inte att vi för krig mot allt levande. För människor, djur, växter och träd tar stryk för att människor i dag är helt blinda för konsekvenserna av sin giftkultur, egokultur. Universum har en kraftfull energi som får oss att orka fortsätta med det vi älskar. Vår planet ropar på hjälp i dag. Snälla sluta förstöra er själva och allt annat levande.

Det finns risk för ett ekologiskt sammanbrott på jorden om vi inte minskar våra utsläpp kraftigt. Sluta gnälla över allt som händer, enda botemedlet är att se allt vint och vackert på vår jord. Sånglärkan är ett sådant energiknippe. Blommor. Solen som är källan till allt liv ska hedras varje stund. Ha respekt för vatten. Är vattnet förorenat blir vi också förorenade (sjuka). Läs Masaru Emotos bok ”Vattnets sanna kraft” så förstår ni vad jag menar. Tänk på den vise mannens ord till kungen som längtade efter sinnesro. ”Även detta är övergående”.

Jan Larsson