Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Pride Falkenberg Bild: Ola Folkesson

Vi deltar i Pride och det är en självklarhet

Vi vill vara och uppfattas som en arbetsplats där vi respekterar och bejakar olikheter, där vi stödjer varandra i vardagen, medarbetare emellan.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Räddningstjänsten Väst deltog i Pride Falkenberg och ska delta i Pride Varberg – för oss är det en självklarhet! Vi som organisation står bakom budskapet ”vem du än är” men också allas lika värde och rätten att få vara precis så som man vill vara!

Vi strävar efter att vara en räddningstjänst för alla. Vi vill vara och uppfattas som en arbetsplats där vi respekterar och bejakar olikheter, där vi stödjer varandra i vardagen, medarbetare emellan. Olikheter berikar och driver oss till utveckling.

Mångfald är något vi ser som positivt såväl inom kön och kompetens som etnicitet, kultur och sexuell läggning eller uttryck.

De av oss som gick med i paraden var där helt frivilligt och ville göra det för att manifestera allas lika värde och att vi står bakom det. Det är viktigt för oss!

Vi vill spegla samhället för att kunna ge en bra och god service till er alla; ni som bor, verkar och vistas i våra kommuner; Varberg och Falkenberg. Vi finns till för er och vill skapa ett tryggt samhälle för er – vem ni än är!

Jan Sjöstedt

Förbundsdirektör Räddningstjänsten Väst