Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det är varken demokratiskt eller rättvist att stänga viktig service i kringorter samtidigt som enorma pengar satsas i tätort, skriver insändarskribenten.
Det är varken demokratiskt eller rättvist att stänga viktig service i kringorter samtidigt som enorma pengar satsas i tätort, skriver insändarskribenten.

Veddige simhall ska vara kvar

Är inte Veddigeborna värda nåt?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

I Hallands Nyheter den 17 juni läser jag att när simskolan är klar, stänger Veddige simhall. Hallen behöver en översyn igen av vilka renoveringsbehov som är nödvändiga. Risken är överhängande att elitpolitikerna i Varberg beslutar att stänga simhallen för gott.

I Veddige bor det flera tusen människor. Om en ort ska kunna utvecklas, krävs det en social infrastruktur för människorna. Liksom det krävs en utbyggd och fungerande kollektivtrafik.

Det är varken demokratiskt eller rättvist att stänga viktig service i kringorter samtidigt som enorma pengar satsas i tätort på skrytprojekt som Västerport, surfdestination i Apelviken för 50 miljoner, byråkrater, konsulter med mera.

Är inte Veddigeborna värda nåt? Är inte de också skattebetalare?

Kravet måste vara att simhallen i Veddige rustas upp och öppnar igen och de styrande politikerna borde redan nu försäkra Veddigeborna om det.

Bengt Johansson

folkrörelsen och partiet 24:7