Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Med ungdomar som bussas in till Tullbro med flexbuss och linjebuss hur snabbt kan inte denna smitta spridas? undrar insändarskribenten. Bild: Ola Folkesson
Med ungdomar som bussas in till Tullbro med flexbuss och linjebuss hur snabbt kan inte denna smitta spridas? undrar insändarskribenten. Bild: Ola Folkesson

Varför inte sätta in distans för alla högstadieklasser?

Alla måste dra sitt strå till stacken.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln ”Distansundervisning efter covidsmitta på Tullbroskolan

Det är stor frånvaro på Tullbro, fem elever har konstaterats med covid! Ändå väljer man att endast låta två klasser köra distansundervisning. Hur tänker man där? Tolv dagar innan jul vet skolan om att de har fått in covid på skolan. Det tar två dagar innan man sätter upp distansundervisning. Tydligen ska de testas men vi har inte fått någon info utan läste det i tidningen.

Många frågor dyker upp i mitt huvud. Bara två klasser? Umgås de inte med andra? Ser lärarna inga andra klasser än dessa två? Hur många har befunnit sig på linjebussarna och potentiellt smittat andra? Med ungdomar som bussas in till Tullbro med flexbuss och linjebuss hur snabbt kan inte denna smitta spridas?

Samtliga klasser borde ha kört igång distans redan i tisdags när det stod klart i måndags att smittan finns på Tullbro och den stora mängd av frånvaro man hade den dagen.

Alla måste dra sitt strå till stacken för att stoppa smittan och skolan är en del av det. Ta större ansvar!

Orolig förälder