Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det är inte vårt fel att V röstar för fler bostadsrätter i Varberg eller att de sa ja till Västerport och Lorensberg, skriver insändarskribenten.
Det är inte vårt fel att V röstar för fler bostadsrätter i Varberg eller att de sa ja till Västerport och Lorensberg, skriver insändarskribenten.

Vänsterpartiet skiter i vanligt folk

Tydligen känner de sig besvärade av våra argument i 24:7.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”Vänsterpartiet kommer fortsätta driva konstruktiv bostadspolitik

V "glömmer" att nämna Folkrörelsen 24:7, som jag företräder, men arg, okunnig och lögnaktig är jag tydligen. En klassisk härskarteknik.

En vanlig debatteknik hos den "vänster" som gjort bort sig hos vanligt folk då de ständigt mästrar hårt arbetande människor som t ex kör bil, flyger nån gång om året på välförtjänt semester. Om en köttbit slinker ner, då kommer det onda ögat fram; fy dig du okunnige.

Tydligen känner de sig besvärade av våra argument i 24:7.

Det är inte vårt fel att V röstar för fler bostadsrätter i Varberg eller att de sa ja till Västerport och Lorensberg. Kan vi hjälpa att V inte stödde Länk 80? Och visst är Västerport den tydligaste symbolen för bostadssegregation. Förstår inte V det?.

När V röstar med SD för att stänga matsalar och mötesplatser för pensionärerna, är det rättvisepolitik tycker ni? Nej, ni följer ”spelreglerna” och den heliga budgeten måste gå ihop. Gå ihop för vem? Ni är inte ett dugg bättre än de andra partierna i fullmäktige.

24:7 tänker inte delta i det spelet. Vi tänker efter bästa förmåga göra nåt som vänsterpartiet absolut inte vill, nämligen engagera folk att slåss för sina villkor. Det börjar där, i vardagen, i bostadsområdet, på jobbet. Där återerövrar vi demokratin och människornas stolthet och värdighet.

Det är inte V intresserade av. Det stör den mysiga stugvärmen i fullmäktige. V vill inte ha engagerade medborgare, de ser oss som röstboskap. Sen ska vi hålla tyst mellan valen, annars är vi tydligen arga och otrevliga.

Efter nästa val kommer ni förhoppningsvis att möta "okunniga" företrädare för 24:7 i fullmäktige. Kanske har SD lite kollegial värme att bjuda på? Ni röstade ju trots allt tillsammans för att försämra pensionärerna villkor.

Själva är vi bara inskickade av de varbergare som står utanför och skanderar:

Inga mer nedskärningar, ingen mer välfärdsslakt. Slopa partistödet, skär ner politikerlönerna, skär ner byråkratin – pengarna till kärnverksamheterna.

Bengt Johansson

folkrörelsen 24:7