Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Undantag från miljölagen

Beslutas att man gör ett undantag kommer trovärdigheten för allt miljöarbete försvinna

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Cementa – ett tyskt företag som bedriver cementbrytning i Slite på Gotland. Det finns många frågor att lösa och hänsyn att ta till de som bor på orten. Det skulle varit en fördel om det legat i Stockholms innerstad och vilka reaktioner man då skulle fått. Varför är detta inte ett Svenskt företag? För jag antar att skattebetalarna får ta konsekvenserna av resultatet. Beslutas att man gör ett undantag i miljölagen kommer trovärdigheten för allt miljöarbete och att Sverige ligger i framkant i arbetet med att rädda planeten jorden försvinna.

Då tycker jag att man gör undantag för allt miljöarbete. Elbil är ett trams för överklassen. Elmoppe trams för den fattigare delen av befolkningen. Slopa etanol i bensinen och sälj den på systemet, det är mer lönsamt. Trycket mot politiker och hatet mot politiker som går i kapitalets ledband...

Sista datum för vår planet har troligen redan passerats och då spelar det ingen roll vad vi gör. Mitt förslag är att skrota miljölagen. Den har ingen funktion längre för straffet överlämnar vi till våra barn och barnbarn.

Sverige som föredöme i miljöarbetet kan också skrotas, vi är lika goda kålsupare som alla andra.

Förstör Sverige i tiden.

Höj beredskapen för katastrofer