Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Sopkärlen har flyttats för arbetsmiljöns skull

På sikt planeras miljöhus.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

till ”Hyresgästerna på Sandgatan 24

På ett par platser, bland annat på Sandgatan, har vi flyttat upp sopkärlen från källarplan till markplan. Anledningen är att hanteringen av sopkärl under en längre tid har varit ett arbetsmiljöproblem för vår fastighetsskötsel. Det är tungt att, manuellt, förflytta kärl på mellan 140 till 660 liter uppför en brant backe därför har vi gjort denna lösning. Vi har tillförskaffat nya handikapplatser som ersättning och de ska målas om och anpassas inom kort. Vi planerar även på lite längre sikt att ha miljöhus här. Både våra hyresgästers miljö och vår personals arbetsmiljö är viktig för oss på Fabo.

Roger Almén

marknadschef, Fabo