Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Anna Ekström, utbildningsminister (S) , och statsminister Stefan Löfven (S) under pressträff i Rosenbad i Stockholm.  
 Bild: Fredrik Sandberg/TT
Anna Ekström, utbildningsminister (S) , och statsminister Stefan Löfven (S) under pressträff i Rosenbad i Stockholm. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Smutskasta inte regeringen

Det finns många självutnämnda expereter.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på "Vi hade möjlighet att agera innan viruset nåde Sverige"

Sverige har drabbats av en pandemi som skapar enorma samhällsproblem. Samtliga seriösa riksdagspartier söker enighet och samarbetar för att vi skall ta oss igenom och ur krisen.

Det är avskyvärt att i dessa tider då människor lever osäkerhet och jobbiga situationer gå ut och smutskasta regeringen och komma med fabulösa påståenden i politiskt syfte.

Du påstår att pandemins utveckling beror på att regeringen och regeringens experter har misslyckats och är inkompetenta. När du åberopar ”ett flertal experter” kan man fråga sig vilka dessa experter är. Det finns många egenutnämnda experter och experter som saknar kompetensen för att tas på allvar. Men, ”ett flertal experter” låter ju bra när man vill manipulera sanningen.

Detta är ett exempel på SD,s retorik. Att finna någon lämplig fråga att belysa för att skapa misstro och missnöje. I detta fall då invandrare måste anses vara oskyldiga är det regeringens och berörda myndigheters fel.

Guran