Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

människor behöver skyddas från upplopp och den vandalism som kommer fram, är också den meningslös, skriver insändarskribenten. Bild: Johan Nilsson/TT
människor behöver skyddas från upplopp och den vandalism som kommer fram, är också den meningslös, skriver insändarskribenten. Bild: Johan Nilsson/TT

Ska det vara tillåtet att kränka andra människor?

Yttrandefrihet som innehåller ondska, är inte bra för vårt samhälle.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Hur kommer det sig att inte sunt förnuft tillämpas i Sverige. Varför får en person mobba en annan kategori av människor? Är vi inte vuxna, vi människor, ska vi göra som man gjorde i skolan för länge sedan? Ska det vara tillåtet att kränka andra människor?

Varför kan inte vår statsminister förklara vad som är tillåtet i vårt land? Det här att bränna olika saker, böcker, flaggor, i samband med ett offentligt möte, vad ska det ha för positiv betydelse?

Det kommer inte ut något gott av detta. Poliser behöver beskyddas, andra människor behöver skyddas från upplopp. Den vandalism som kommer fram, är också den meningslös. Det som sker har ett dyrt pris. Det skapar inte fred. Min önskan är att vår regering sätter ned foten, och stoppar detta meningslösa våld.

Yttrandefrihet som innehåller ondska, är inte bra för vårt samhälle. Övervinn det onda med det goda!

Rolf Karlsson