Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kulturskolans verksamhet ger mycket till kulturlivet, enligt insändarskribenten. Bild: Max Holm
Kulturskolans verksamhet ger mycket till kulturlivet, enligt insändarskribenten. Bild: Max Holm

Skärp er, och satsa på Kulturskolan!

Varför ska det alltid vara så svårt att satsa på kultur och ungdomar?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln "V stödjer inte besparingar på Kulturskolan"

Men kom igen nu, Per Svensson och S och Framtid Falkenberg: satsa nu det lilla på Kulturskolan som V önskar och kräver! Kaffepengar i en kommunal växelkassa! Varför ska det alltid vara så svårt att satsa på kultur och ungdomar?

Se nu till så att vi under denna mandatperiod får en verksamhet i Kulturskolan värd namnet! Tror ni att verksamheter som Kålle Gunnarssons, Karlas, Vallarnas, Falkenbergsrevyn, estetiska linjer på gymnasieskolan mm, mm lever sitt eget liv och bara kommer av sig självt, utan stimulans och utbildning av unga människor; barn och ungdomar? Tänk efter, hur mycket "credit" får inte Falkenberg och Falkenbergs kommun av allt detta som handlar om kultur och nöje; helt ofattbart mycket. Men satsa då än mer! För framtiden!

Jag vill samtidigt passa på att tacka för det nya kulturcentrat vid gymnasieskolan samt för den nya arenan – Falkenbergs Alkoholfri Arena! Utan dylika satsningar kommer man ingen vart och dör sotdöden. Satsa på Kulturskolan! Det kostar så lite i ekonomiska termer men ger så mycket i andra avseenden! Skärp er! Lyft blicken!

Mats Folkesson