Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arbetsdag. Jag blir utskälld varje dag i kassan, eller på golvet. Bild: Nora Lorek/TT
Arbetsdag. Jag blir utskälld varje dag i kassan, eller på golvet. Bild: Nora Lorek/TT

Skäll inte på butikspersonalen

Jag önskar jag kunde säga att de flesta kunder är trevliga.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Jag har jobbat i butik i fyra år nu! Jag har sett det mesta och varit med om det mesta i mitt yrke! Jag önskar jag kunde säga att majoriteten av alla kunder som kommer in och handlar är trevliga men så är inte fallet. Varje dag blir jag utskälld i kassan eller på golvet, för allt är mitt fel När något är slut eller priset inte stämmer, eller om en vara inte har de krav som kunden önskar.

Jag är trött på hur folk kan vara så otrevliga och sura! Hur ni ens har mage till att bete er så mot oss som arbetar i butik! Vi är människor inga robotar! Vi gör alla fel ibland. Men faktum är att det nästan alltid är ni kunder som har sett fel eller läst fel! För det minsta lilla kan ni bli hur sura och arga som helst! Men snälla tänk steget längre oftast handlar det om 1 krona ni vill ha tillbaka eller varför ni inte fick köpa mer än 3? Eller varför varan är slut?

Listan är lång på alla utskällningar jag fått genom åren! Ni tänker inte på mig som får ta alla skit varje dag. Och är vi inte trevliga mot er eller svarar fel, ja då ska de pratas till alla ni känner helst ringa kundtjänst så ni får känns ni har rätt. Men i grund och botten är de egentligen ni som gjort fel! Sätt dig in i vår situation nästa gång du handlar!

Butiksmedarbetare som tröttnat

Fler insändare om utsatta yrken:

Kan man tvinga chefen att ta på sig blåställ?

När ska vårdyrket bli mänskligt?