Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Om Villaägarna letar efter sossar som stöder en återinförd fastighetsskatt ska de absolut inte leta i Falkenberg, skriver Per Svensson (S).
Om Villaägarna letar efter sossar som stöder en återinförd fastighetsskatt ska de absolut inte leta i Falkenberg, skriver Per Svensson (S).

S i Falkenberg säger absolut nej till fastighetsskatt

En höjd fastighetsskatt är ett dåligt förslag för vanligt folk i Falkenberg.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”S i Falkenberg vill chockhöja fastighetsskatten

Socialdemokraterna i Falkenberg vill absolut inte höja fastighetsskatten. Tyvärr har Daniel Liljeberg från Villaägarnas riksförbund fått helt fel bild av vår inställning till fastighetsskatten. Han hänvisar till en motion som skrivits av Livs S-förening i Falkenberg till vår partikongress. Vi har på vårt medlemsmöte tagit ställning för att inte ställa oss bakom den motionen och istället har den sänts till vår partikongress som en enskild motion.

Om Daniel Liljeberg hade ansträngt sig lite och googlat en gång om detta så hade han hittat min insändare från den 10 maj där jag tog tydlig ställning emot en ny fastighetsskatt. En höjd fastighetsskatt är ett dåligt förslag för vanligt folk i Falkenberg och skulle allvarligt försvåra för vanliga arbetare på Gekås, Carlsberg eller kommunen att ha råd att bo i villa i Falkenbergs kommun. Om Villaägarna letar efter sossar som stöder en återinförd fastighetsskatt ska de absolut inte leta i Falkenberg. Vi tillhör faktiskt partiets hårdaste motståndare till en sådan skatt!

Per Svensson (S)

kommunråd Falkenberg