Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Trängsel bland shoppare på GeKås i Ullared under coronapandemin. Bild: Thomas Johansson/TT
Trängsel bland shoppare på GeKås i Ullared under coronapandemin. Bild: Thomas Johansson/TT

Reflektion över pandemin

Polisen borde vara ute och stänga ner restauranger och Gekås där folk trängs.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Polisen gnäller på Wheels & Wings, vad gjorde dom i Stockholm och Göteborg när dom tillät demonstrationerna?? Tycker polisen enbart skall hålla tyst.

Vad gäller pandemin i Sverige i förhållande till resten av Europa har den i Sverige spårat ut totalt. Folk tror att dom inte kan smittas utan sitter tätt på krogarnas inre och yttre serveringar, inga munskydd, ingen egen spritbehandling med sig i fickan om man INTE kan tvätta sig, går i stora klungor mellan olika pubar.

Myndigheterna lyser med sin frånvaro dagtid som kvällar.

Till hösten kommer 1 000 tals att få covid-19 på grund av detta.

Talar man med svenska pensionärer som lever i Spanien och Frankrike den kalla årstiden, är reglerna radikalare. Där är det minst 1 meter som gäller, tvätta händer eller spritning plus munskydd i alla affärer som lag och där finns det myndigheter som övervakar att reglerna efterlevs.

Så gnäll inte på cruising folket efter Wheels & Wings spontana fest i helgen, (på grund av att det ställts in). Dom kom bara för att dom bokat sovplats för 1-2 år sedan och ej fick tillbaka pengarna på betalt boende, sedan fylls det på med sympati folk inom kulturen, och om 6 man sitter i en bil är det ju deras problem.

Skall ni, "bästa Bartholdsson" på polisen, klaga så borde ni vara mer ute i kroglivet och stänga ned krogar och restauranger eller stänga ned Gekås där över 3000 trängs varje dag. För övrigt borde polisen knipa igen och sköta sitt jobb som vi skattebetalare betalar er för, via vår skatt, bättre. Nu finns det ingen ordning i Moder Svea, då ni aldrig finns till hands vid riktiga brott när vi ringer 11414. Jag vet.

Benny "Benjo" Jonsson Varberg