Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Rätt skräp på rätt plats

Jag förstår inte hur folk kan vara så egoistiska.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Vid Årstaskolan utanför Falkenberg finns en återvinningsstation, vilket jag och många andra uppskattar mycket! Men det är så tråkigt när folk bara tänker på att de själva ska få det lätt och smidigt och ställer kassar och hinkar fulla med skräp, på trottoaren bredvid återvinningen. Även möbler så som fåtöljer, stolar och bord, syns ofta vid återvinningen. Möbler hör inte hemma på en en återvinningsstation, där man återvinner plast, papper, glas och metall, utan på tippen!

Just nu står det en hink med kräftor i vid sorteringen i Årstad. Varje dag när jag går till skolan, går jag förbi den stinkande hinken med gråa kräftor som ligger och ruttnar i ett vatten, som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Hinken med kräftor har stått där i ca fyra veckor nu.

Jag förstår inte hur folk kan vara så egoistiska och bara tänka på sig själva och inte på oss som faktiskt sköter om naturen genom att återvinna. Jag hoppas att vi kan hjälpas åt att hålla igång våran återvinningsstation och tänka på varandra och på naturen, såklart!

Årstadelev