Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Toapappret är inte bara på hållaren utan överallt på skoltoaletterna, skriver insändarskribenten.  Bild: Jonas Ekströmer/TT
Toapappret är inte bara på hållaren utan överallt på skoltoaletterna, skriver insändarskribenten. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Ofräscha toaletter utan ljudisolering i skolan

Många går och håller sig hela skoldagen.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Dörrarna till toaletterna på Tullbroskolan är inte alls okej. Man hör precis allt genom dörren vilket gör att det känns obekvämt att gå på toaletten, därför går många elever på toa under lektionstid – när det är tomt i korridoren – eller väntar tills skoldagen är slut. Många går och håller sig, även långa dagar när skoldagen inte är över förrän vid halv fyra.

Väl inne på toaletterna ser det inte alltid så fräscht ut. Folk klottrar och skriver på väggarna och det är toapapper överallt. Papperskorgarna är nästan alltid helt överfulla och därför hamnar det papper på golvet.

Så, för att får slut på detta tycker jag att man borde ta och se över om man kan byta ut dörrarna eller på något sätt dämpa ljudet. Samt göra något åt städningen dvs tömma papperskorgen oftare, eventuellt ha fler så kallade ”städdagar” då alla elever och lärare har ansvar för att städa olika delar av skolan. Jag tycker verkligen inte att ansvaret för att klotter tas bort borde ligga på städpersonalen.

Irriterad tonåring på Tullbroskolan