Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu räcker det…!!!

Låt Veddigebor delta i arbetet med att kostnadsberäkna reparationerna av Veddige simhall.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Veddige simhall Bild: Rebecka Kvint
Veddige simhall Bild: Rebecka Kvint

Veddige sim- och idrottshall byggdes under ”Veddiges storhetstid”, när Veddige var egen kommun, med många kloka och kompetenta politiker. På den tiden utvecklades samhället på ett fantastiskt sätt på de flesta områden – bostäder, industri-/företagsetableringar, skola, idrottsanläggningar mm, mycket tack vare dessa politiker.

Ja, man t o m höjde kommunalskatten för att kunna förverkliga drömmen om bland annat en egen simhall. Det var alltså Veddigeborna som själva bekostade uppförandet av sim-/idrottshallen.

Hur kan ni politiker i Varbergs storkommun då se er i spegeln, när ni på detta synnerligen vårdslösa sätt, sänder ut signaler via media med antydningar om en eventuell stängning av simhallen.

Allt detta p g a påstådda reparationsbehov, som enligt en f. d. vaktmästare jag talat med, inte torde vara alltför omfattande och som borde ha åtgärdats för länge sedan. Dessa skamliga signaler sänder ni dessutom ut i ett läge när relativt stora reparationer/upprustningar genomfördes inför ”anstormningen” från Varberg i samband med att Håstens simhall stängdes.

Nej, sluta omedelbart upp med dessa dumheter och gör som ni brukar göra i Varbergs tätort – budgetera för utveckling inte avveckling, och låt lämpliga representanter för oss Veddigebor delta i arbetet med att kostnadsberäkna de erforderliga reparationerna.

Ni får bara inte svika oss!

Sten Unosson