Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vart ska Söderbarnen ta vägen när högstadieskolorna i Falkenberg har ganska fullt, undrar insändarskribenten. Bild: Edith Camilla Svensson
Vart ska Söderbarnen ta vägen när högstadieskolorna i Falkenberg har ganska fullt, undrar insändarskribenten. Bild: Edith Camilla Svensson

När ska politikerna lyssna till de som bor på landet?

Låt stadsbarnen åka buss till oss på landet istället.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Vart ska alla elever ta vägen om deras skola i upptagningsområdet redan är full? För det första så har högstadieskolorna i Falkenberg ganska fullt, var ska Söderbarnen ta vägen då? För det andra så kommer Årstadskolan läggas ned och då kommer de till Söderskolan. Så varför behövde de lägga ner Söderskolans 7-9?

Alla Årstadbarn kommer ändå till oss för att ha slöjd och så kommer de till oss i mellanstadiet. För det tredje så kommer det bli fler elever på Söderskolan och, då behövs ett högstadium! Och till sist kommer ju den nya skolan inte att vara klar förrän om några år.

När ska politikerna lyssna på de som bor på landet? Stadsbarnen har ju redan nära till allt annat. Så varför kan inte de åka buss till oss, på landet istället.

Emilina Söderskolan åk 6