Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den färgglada cementklumpen framträder med än husen, menar insändarskribenten.

Misslyckad färgsättning av Bacchushusen

Var det inte husen som skulle framträda?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Hur lyckad blev färgsättningen bakom Bacchushusen?

När man flanerar på stranden och lyfter blicken mot de nya Bacchushusen, så dras ögonen först till de knallblå färgnyanserna på cementklumpen bakom husen.

Sedan ser man de bruntrista höghusen.

Var det inte Bacchushusen som skulle framträda?

Hur kunde det bli så här, fanns det inget samarbete med färgsättningen?

Besviken strandvandrare