Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Om alla nu värnar om miljön varför inför vi då inte att kvinnorna får vara hemma och männen arbeta som förr i tiden? Det undrar insändarskribenten. Bild: Hasse Holmberg / TT

Låt kvinnorna vara hemma som förr i tiden

Vi måste inte utvecklas, vi har nog.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Om alla nu värnar om miljön varför inför vi då inte att kvinnorna får vara hemma och männen arbeta som förr i tiden? Det hade vi tjänat på för miljön och annat. Pengar får inte styra och även så vuxna människor.

Vi behöver inte leva lyx. Hellre fattigdom än stress som ändå blir fattigdom när man till slut förfaller. Att dagens unga ska behöva gå i skolan halva livet och känna press hela livet är helt absurt. Förr arbetade vi och gick ut på fälten efter skolan var slut, det vill säga vid tolv år började man arbeta och tjäna pengar. Stor skillnad kroppen är inte till för att sitta still i skolan och sen på kontor när man väl börjat jobba.

Ta iallafall inte bort alla som jobbar på golven. Alla kan inte vara högutbildade. Skolan är inte alltid det enda alternativet. Trött på att alla familjer ska ha två bilar när de borde klara sig på en. Förr hade man en bil per by där man fick turas om att köra. Nu är det ett bortskämt samhälle som förfaller.

Orolig förälder som vill se en bättre miljö där inte allt byggs om och onödiga arbeten som förändringar hela tiden. Vi måste inte utvecklas, vi har nog.

Miljövän