Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Det finns ingen information att läsa på 1177.se om hur man gör för att hitta rätt, skriver insändarskribenten.
Det finns ingen information att läsa på 1177.se om hur man gör för att hitta rätt, skriver insändarskribenten.

Krångligt att boka videomöte på vårdcentralen

Hur ska man hitta?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln "Läkarbesök på distans minskar smittrisken"

Fråga till Tommy Rydfeldt: Jättebra att de äntligen erbjuds digitala möten med läkare på Vårdcentralen i Halland! Men hur gör man då för att boka ett videomöte? Gå in på 1177.se, där konstaterar du ganska snart att det inte finns några bokningsbara videomöten alls till läkare. Hur ska jag gå till väga?

Ringer support, som upplyser att de har överhuvudtaget inte med detta att göra. Blir ombedd att ringa den vårdcentral som jag tänker boka tid hos. Då det är söndag är min vårdcentral stängd.

Det finns ingen information att läsa på 1177.se om hur man gör för att hitta rätt. Sidorna är inte uppdaterade sedan februari 2020. Däremot står det väldigt tydligt vad man inte får söka för.

Eftersom jag jobbar inom vården själv så råkar jag veta att man troligen måste ha Region Hallands app nerladdad och boka min tid därigenom. Hittar denna app och då visar det sig att vill jag boka tid till vårdcentralen så måste jag inne i Regionappen ladda ner ytterligare en app för vårdcenralen.

På det här viset utarmas vårdcentralen och alla pengar lär gå till dr Kry (dit är det få klick och smidigt att hitta, dessutom reklam överallt) om ni inte ser till att uppdatera hemsidan och gör det möjligt att hitta rätt.

Med hopp om förbättring och förklaring.

Eva Ulla Christina