Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Morgan Börjesson (KD). Bild: Annika Karlbom
Morgan Börjesson (KD). Bild: Annika Karlbom

KD prioriterar landsbygden

Människors lika värde gäller oavsett var man valt att bosätta sig.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på "Veddige simhall används flitigt"

Tack Ingegärd för din insändare med tankar om vår landsbygd och framtiden för Veddige simhall.

Vi Kristdemokrater värnar vår landsbygd och att det skall vara en rättvis fördelning mellan stad och övriga delar av kommunen. Varberg är en stor kommun med ett vidsträckt inland och när vi Kristdemokrater gick till val 2018 på mottot en ”Landsbygd med självförtroende” så är det dessa människor vi tänkte på som bor och verkar i kommuns landsbygd och serviceorter t ex Veddige. Även dessa måste ha en väl fungerande vardag med bra service och förutsättningar för ett gott liv.

I den politiska debatten och på denna sida och har vi Kristdemokrater vid flertalet tillfällen lyft frågor som är viktiga för oss som bor på landsbygden. För boende i Veddige driver vi bland annat den viktiga frågan om att bygga en gång och cykelväg mellan Väröbacka och Veddige.

Beträffande Veddige simhall så har Alliansen beslutat att utreda vilka förutsättningar det finns att driva denna vidare och till vilken kostnad då den är i behov av reparation och underhållsåtgärder.

Som du själv konstaterar så bygger vi Kristdemokrater vår politik på de kristna värderingarna som format vårt samhälle. För oss är alla människors unika och lika värde en grundbult i vår politik oavsett var man tex valt att bosätta sig.

Morgan Börjesson (KD)

gruppledare