Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Det är fullständigt obegripligt att man inte kan vara mera klarsynt och hänsynstagande till supportrarna, tycker insändarskribenten.

Känslolöst att lappa bilar vid arenan

Rent uruselt skött.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln "FFF söker lösning av p-problem"

Tillvägagångssättet när man går ut och ger parkeringsvakterna direktivet att sätta dit 20-30 ’’felparkerade’’ bilar utanför Falcon Alkoholfri Arena tyder på en total brist på känsla för situationen.

Först lägger kommunen ner närmare 200 miljoner på att bygga denna arena, sedan lägger man över 500 000 i sponsringsbidrag till FFF varje år, allt för att som jag förmodar stimulera och locka folk från när och fjärran till att komma och titta på de relativt få matcher som spelas på denna arena.

Utav dessa matcher kan man lätt räkna på ena handens fingrar vilka som drar så mycket folk att parkeringen blir fullbelagd.

Är inte detta då att motverka hela syftet att passa på att sätta dit ett antal åskådare med böter på 700 kronor för att man parkerat på en allmän gräsplätt? För mig är det fullständigt obegripligt att man inte kan vara mera klarsynt och hänsynstagande till dessa supportrar.

Att bötfälla de som parkerat framför en infart eller för nära en korsning kan jag köpa, men att stå på dessa gräsytor kunde inte vara sig störa eller hindra någon.

Jag förmodar att de som parkerat på den allmänna gräsytan invid ishallens parkering sluppit undan, varför det nu kan vara tillåtet att parkera där och inte på andra intilliggande gräsytor.

När det är vild parkering utmed Skrea Strand, som det var förra sommaren, då folk körde fram på gångstigar och upp i privata trädgårdar utan någon som helst hänsyn, då vägrade man göra något över huvud taget. Trots flertalet påpekanden att man borde göra något. Då är man plötsligt för rädd för att agera.

Men i detta läget har man gått fram synnerligen klumpigt fram för att dessa bilar ställt sig på ett för dem lagvidrigt sätt under knappt två timmar vid en situation som sannolikt inte uppkommer mer än ett par, tre gånger om året.

Visste man nu om att detta problem kunde uppstå vore det väl enkelt att sätta upp ett avgränsande plastband eller markera med en skylt på gräsytan med information om vad som gällde alt informerat över högtalaren om vilka parkeringsregler som gäller.

Rent uruselt skött enligt mitt sätt att se det.

Besviken supporter