Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jag och mina kompisar, och säkert fler saknar att bada och simma i Veddige simhall eftersom det var så roligt, skriver insändarskribenten. Bild: Sebastian Kahnert
Jag och mina kompisar, och säkert fler saknar att bada och simma i Veddige simhall eftersom det var så roligt, skriver insändarskribenten. Bild: Sebastian Kahnert

Jag vill inte att Veddige simhall stängs

Vi vill kunna simma utan att behöva köra bil.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Varbergs kommun har öppnat Pingvinen och kommer antagligen stänga Veddiges simhall och jag vill inte det.

För det första cyklade jag och mina kompisar dit hela tiden och hade jätteroligt. Vi kunde stanna där i timmar! Och andra tycker säkert också att det är jätteroligt med motionssim och lek.

Dessutom har många Veddigebor simskola i Veddige eftersom det är närmare än till Varberg. Jag lärde mig att simma här i Veddige.

Sist men inte minst så saknar jag och mina kompisar och säkert fler att bada och simma där eftersom det var så roligt.

En del skulle kunna säga. Men vi är säkra på att det blir bättre att ha aktiviteter som simning i Varberg.

Ja men inte för oss. Vi vill kunna simma utan att behöva köra bil. Dessutom så kommer man om det stängs i Veddige att simma och bada mindre med tanke på att det tar längre tid att åka till Varberg och tillbaka. Och med tanke på miljön så cyklar nog många i Veddige till simhallen istället för att köra bil.

Sammanfattningsvis så vill jag ha kvar simhallen i Veddige så att jag mina vänner och många fler kan bada och simma och de som behöver simskola också kan träna på att simma här i Veddige.

Så håll Veddiges simhall öppen!

Edwin Akkerman