Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det vi försöker göra åt den globala uppvärmningen här i Sverige är en
Det vi försöker göra åt den globala uppvärmningen här i Sverige är en "droppe i havet" av vad som skulle behövas, skriver insändarskribenten. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Jag står för sunt förnuft i klimatfrågan

Det vi gör i Sverige är bara en droppe i havet.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på "Vi kan göra något åt klimatet tillsammans"

Som vanligt finns det alltid personer som inte vill se verkligheten som den är utan skönmålar den. Det är ingen överraskning att du, Marianne Johansson, är en socialdemokrat. Ni skönmålar alla problem. Jag tycker att du ska ta klimathotet på allvar istället för att märka ord. Jag har läst att Roy Scranton både är klimatexpert och klimatfilosof. Detta har för mig mindre betydelse jämfört med de kommande klimatkatastroferna.

Det vi försöker göra åt den globala uppvärmningen här i Sverige är en "droppe i havet" av vad som skulle behövas. Vi är allt för många på detta jordklotet för att ha någon som helst chans att minska den globala uppvärmningen. Jag står för sunt förnuft i denna frågan och inser att det är försent. Du, Marianne och andra jämlikar, står endast för "snack utan verkstad". Eftersom ni bara har pratat alla dessa år så ter det sig orimligt att dessa problem plötsligt skulle lösas inom kort, enligt undertecknad.

Muntergöken Thomas