Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Gav upp. Centerpartiets Annie Lööf har gett upp sitt sonderingsförsök, talmannen Andreas Norén får fortsätta sin jakt på en statsminister som kan få stöd i riksdagen.
  Bild: Henrik Montgomery/TT
Gav upp. Centerpartiets Annie Lööf har gett upp sitt sonderingsförsök, talmannen Andreas Norén får fortsätta sin jakt på en statsminister som kan få stöd i riksdagen. Bild: Henrik Montgomery/TT

Jag hoppas alla centerpartister gör uppror

Det är dags att stiga upp ur sandlådan.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Hej Annie och Centerpartiet! Detta att Centern röstade nej till en ny regering tycker jag var så fruktansvärt dåligt och en enda jätteskandal och det här måste uppmärksammas på alla sätt. Ni skulle ju antingen lagt ner era röster eller röstat ja.

Hur kan man bete sig på detta sätt när man har gått till val för en ny regering?

I detta läget kan man ju inte tänka något positivt överhuvudtaget om C utan då är det ju ett rent socialistiskt parti som bara är dörrmatta åt Stefan Löfven, och Annie hade ju lovat en gång i tiden att inte hjälpa S att sitta kvar, men nu har hon ju helt ändrat sig. Jag hoppas verkligen att alla centerpartister runtom i landet gör uppror mot detta vansinne som nu sker i Stockholm.

Stig upp ur sandlådan och se till att det blir en ny bra regering för Sverige, istället för att som nu lägga allt krut på att stoppa SD från inflytande och inte bry sig om varken politik eller något annat.

Det här att inte samtala med SD tycker jag också är ett så dåligt och löjligt påhitt, ni pratar ju både med S, MP, och V för fullt och S har aldrig sagt att de inte skall samtala med t ex V, utan tar alla chanser att få genomslag för sin politik, det är så Alliansen borde göra också. Det finns en stor icke-socialistisk majoritet i riksdagen när man räknar in Allianspartierna och SD och detta skall ju påverka den regering som skall tillträda för att följa folkets röst.

SD har ju t ex under de gångna fyra åren lagt massor med bra förslag och uppmärksammat alla problem som nu finns i det nya Sverige, men det är ju inget som C tänker på alls, och absolut inte Annie Lööf.

Men som sagt, jag hoppas att C tar sitt förnuft tillfånga och släpper fram en ny borgerlig regering bestående av M+KD för chansen finns ju fortfarande kvar!

Lars