Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Biobesöket blev förstört för insändarskribenten.
Biobesöket blev förstört för insändarskribenten.

Irriterad stämning på bion

Flera i salongen reagerade.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Fyllda av förväntan besökte en familj om fem personer Capitol för att se Lejonkungen. Glädjen blev kortvarig då två tonårstjejer bänkraden bakom pratade högt redan från början. Man bad flickorna vara tysta flera gånger men utan något som helst resultat. (Irriterad stämning). Fler i biosalongen reagerade. Personalen på bion kontaktades i försöken att få slut på det hela. En äldre personal skickade in en ganska ung medarbetare i ett försök att tysta ner de båda störande tjejerna – dock helt utan resultat! Tänk att så få kan tillåtas förstöra så mycket för så många!

Till personalen på Capitol: ”så oproffsigt hanterat!”

Anhörig

Svar

från bion.

Alltid jättetråkigt med folk som inte kan sköta sig i lokaler där det vistas andra personer. Vill man sitta och prata eller kolla på mobilen när men ser på film, så kan man faktiskt stanna hemma. Tyvärr händer det dock att besökare inte respekterar övriga medmänniskor i salongen. Naturligtvis både irriterande och ledsamt.

I detta fall fick vi ganska snabbt efter föreställningens slut ett meddelande från en person som satt på raden framför de två besökarna som störde och de har också erbjudits kompensation. När personalen i fråga blev tillsagd så var det endast cirka 30 minuter kvar av filmen. Personal gick då in i salongen och sade till besökarna i fråga att det inkommit klagomål på att de inte skötte sig, varpå en kvinna på raden framför börjar argumentera med de störande besökarna. Personalen ber då samtliga att sänka volymen då de stör filmvisningen och övriga besökare.

Efter detta lämnar personalen lokalen och hör sedan inget mer. Vi ger alltid alla en chans att bättra sig och om det inte sköts ber vi dem lämna lokalen. Hade mer av filmen återstått hade vi troligen placerat en person inne i salongen under resten av föreställningen, men man kan ju tycka att det inte skall behövas.

Inga Persson

tf platschef

Jonas Lejeviken

platsansvarig