Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Det finns många eldsjälar som ställer upp för sina idrottsklubbar vecka efter vecka. Bild: Stefan Bennhage

Idrottspriset borde gått till en eldsjäl

Det finns många som ställer upp för sina klubbar.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Jag vill med dessa ord tacka alla fantastiska eldsjälar som vecka efter vecka och år efter år ställer upp för sina klubbar De ger både våra barn och ungdomar en meningsfull sysselsättning och är goda förebilder för dessa. När det var dags att nominera till Idrottspriset 2018 så var jag en av de som var med och nominerade en klubb som ligger mig varmt om hjärtat. Döm om min förvåning när Falkenbergs kommun väljer att ge Idrottspriset på 20 000 kronor till en nyinflyttad golfspelare som spelat in tre miljoner på Europatouren. Kommunens motivering var att han satt Falkenberg på den internationella kartan och att Falkenbergs kommun prisar de personer som har ett engagemang som de gärna vill uppmuntra för att de ska fortsätta göra det som de brinner för.

Ursäkta mig men tror inte Falkenbergs kommun att alla dessa eldsjälar också brinner för vad de gör? Men det är ju klart jag borde ju inte bli förvånad för det är ju Falkenbergs kommun vi pratar om!!!

Jag vill sluta med dessa orden: Tack alla ni som ställer upp i våra klubbar. Ni får alla idrottspriset 2019 av mig. Jag är stolt över er alla!

Eva-Lena

Läs också: Kommunens priser inom musik, miljö och idrott