Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Vice statsminister Isabella Lövin (MP) och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) på en pressträff med anledning av den parlamentariska migrationskommitténs betänkande.  Bild: Amir Nabizadeh/TT
Vice statsminister Isabella Lövin (MP) och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) på en pressträff med anledning av den parlamentariska migrationskommitténs betänkande. Bild: Amir Nabizadeh/TT

Hur kan MP tillåtas spela en så avgörande roll?

Många kommuner går redan på knäna.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Nu har S lämnat Sveriges största ödesfråga i händerna på det absolut farligaste partiet i Sveriges riksdag. Miljöpartiet som är ett av det minsta partierna, och som om det vore val idag inte ens hade klarat riksdagsspärren, tillåts spela en avgörande roll i den mest avgörande frågan av vår tid. Hur är det ens möjligt? Både nuvarande och föregående regeringar har bundits upp av miljöpartiets totala fantasier om hur migrations- och miljöpolitiken bör bedrivas. Det visar bara på maktfullkomligheten, när positioner och makt är viktigare än landets och medborgarnas framtid. En klar majoritet visas både i riksdagen och ute i opinionen, där man vill ha en stramare invandringspolitik, och nu vill man ännu en gång gå MP till mötes och göra lättnader i migrationspolitiken.

Hur ska landets kommuner och landet som helhet klara av detta? Många av landets kommuner går redan på knäna för att klara av att upprätthålla kärnverksamheterna, på det har vi rådande situation med en pandemi som slagit ut stora delar av samhället. Vi har en välfärd som snart inte är värd namnet. Parallella samhällen som breder ut sig, med gängkriminella som anser sig stå över svensk lagstiftning och sätter upp egna vägspärrar.

Vad är det för regering vi har med S i toppen? Som ska värna om vårt land och våra svenska medborgare i första hand. Löfven klarar inte ens av att vare sig utse en bra migrations- eller integrationsminister, trots två stora områdesutmaningar. Det här landet förtjänar en regering som bryr sig om sina invånare, som ser det som sker ute i vårt land. Som ser att integrationen har misslyckats, som ser kriminaliteten , som ser misslyckande efter misslyckande och som är villig att göra något åt det. Det är vi skyldiga det här landets medborgare, det är djupt oansvarigt i det läget som Sverige befinner sig i att lätta på migrationspolitiken och återigen gå mot den katastrofala situation vi hade 2015.

Miljöpartiet vill ha en värld utan gränser, vi Sverigedemokrater vill ha en värld med gräns

Carita Boulwén (SD)

gruppledare Sverigedemokraterna Region halland och Kungsbacka

Stina Isaksson (SD)

gruppledare Sverigedemokraterna Hylte, vice gruppledare Region halland

Sara-Lena Bjälkö (SD)

gruppledare Sverigedemokraterna Falkenberg