Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Erland Linjer (M). Bild: Annika Karlbom
Erland Linjer (M). Bild: Annika Karlbom

Hittar du dina uppgifter i sandlådan?

Vi anställer! Vi avskedar inte!

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”Bekvämt att stoppa huvudet i sanden

Vet inte var Bosse Hansson hittar sina uppgifter i olika sammanhang. Kanske i sandlådan? I sin senaste insändare påstår han att ”Linjer nogsamt undvikit att nämna all extrapersonal inom äldreomsorgen som tvingas sluta sista maj”. Vore intressant att veta vilken personal han syftar på. Varken förvaltningen eller jag känner till att personal tvingas sluta sista maj. Jag ser fram mot besked från Bosse Hansson vilken personal han menar.

Vad är ditt syfte med att sprida den ena felaktiga informationen efter den andra? Förra veckan påstår du att Hälsoledarna på alla äldreboenden sagts upp. Fel! Undrar hur de personer som arbetat som hälsoledare tar emot din information om att de är uppsagda när de går till sitt arbete?

Den här typen av ogrundade påståenden ställer till med problem bland anställda. Det skapar oro på arbetsplatsen. Frågorna blir: stämmer detta, har du hört något om det här, varför har inte vi fått veta? Svaret blir, nej det stämmer inte!

Tvärtom är det så att förvaltningen just nu är inne i en intensiv period att hitta personal att anställa inför sommaren. Vi anställer! Vi avskedar inte!

Erland Linjer (M)

Ordförande Socialnämnden